На онлайн порталі Stavki.ua повний розклад про букмекера Парі Матч

В інтернеті працює кілька порталів з описами букмекерських контор і серед них про ставки розповідає Stavki.ua. На сайті в перших рядах присутній опис букмекера Парі Матч. У букмекерській конторі, датою створення якої став 1998 рік, користувачі можуть прогнозувати на спортивні матчі, політичні заходи та інші цікаві події. Широкий розпис вказаний на онлайн порталі, пропонується низька маржа, досить високі коефіцієнти. Прогнозувати пропонується через додаток або портативні пристрої. Ліцензії видано букмекерській компанії регуляторами країн, де дозволено доступ до сайту. У букмекерській компанії бонуси заявлені різні, в основному за вклади.

Версія для смартфонів букмекерської компанії, реєстрація

В Парі Матч Україна вхід здійснюється з електронних портативних пристроїв або комп’ютерів. Для початку належить пройти поетапну реєстрацію із зазначенням персональних даних і відомостей про контакти. Електронна пошта зазначається в анкеті, мобільний номер, особисті відомості. У букмекерській конторі обов’язкова ідентифікація, особливо, при подачі заявки на виведення великих виграшів. У телефонному варіанті букмекера також реєстрація проходить за стандартними алгоритмами. Можливо увійти до програми за допомогою пароля та контактів. У додатку працюють всі пропозиції, обов’язково необхідне підключення до інтернету. Онлайн трансляції матчів проводиться в додатку, відображається статистика та результати попередніх змагань.

Бонусна лінія в букмекерській компанії

Стартовий бонус у букмекерській компанії видається новим беттерам. Не більше 2500 рублів повинен бути перший депозит, за нього видаються 100% в якості премії. Перший подарунок доступний три дні після реєстрації. На ставках з коефіцієнтом 1,5 необхідно відіграти подарований бонус з десятьма ставками. Для відіграшу використовуються власні кошти. За перший прогноз пропонуються бонусні заохочення. Кубок від букмекера видається за серії прибуткових прогнозах у кіберспортивних змаганнях. Фрібети видає букмекер, а повний перелік винагород завжди представлений на офіційному ресурсі букмекерської компанії.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями: